اتـاق خبـر زرین‌پال

امضا قرارداد همکاری بین صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و زرین‌پال

صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری

به گزارش روابط عمومی زرین‌پال، نظر به جایگاه قانونی و فلسفه وجودی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران و توسعه بستر تأمین مالی طرح‌های فناورانه و نوآورانه، قراردادی به منظور پشتیبانی از تولید دانش‌بنیان، هدایت نقدینگی به سمت سرمایه‌گذاری در بخش مولد اقتصاد و کاهش ضرر و زیان سرمایه‌های خرد اشخاصی که بخشی از دارایی خود را در بخش فناورانه و نوآورانه سرمایه‌گذاری می‌نمایند، به امضا علی وحدت رییس هیئت عامل و مصطفی امیری مدیرعامل شرکت همراه پرداز زرین (زرین‌پال) رسید.

ریسک سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری بدون متنوع‌سازی سبد سرمایه‌گذاری، به عنوان مانعی جهت جذب نقدینگی و سرمایه‌های مردمی محسوب می‌شود و در این راستا صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف مانع زدایی، بخشی از ریسک را پوشش داده و درصدی از اصل سرمایه‌گذاری را تضمین می‌نماید.

علاوه بر این، کمک به رشد اقتصادی، کارآفرینی، ایجاد اشتغال و توسعه فناوری در چارچوب آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات و اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی، از دیگر اهداف این همکاری به حساب می‌آید.

در این راستا صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری زرین‌پال و پلتفرم جمع‌سپاری مالی زرین‌کراود، در چارچوب مقرر در این قرارداد همکاری اقدام به حمایت از تأمین مالی جمعی می‌نماید. در این رابطه مسئولیت صندوق محدود به ضمانت درصد مشخصی از اصل سرمایه تأمین‌کنندگان به نسبت مشخص و سایر مسئولیت‌ها مطابق دستورالعمل تأمین مالی جمعی مصوب سازمان بورس و اوراق بهادار و سایر مصوبات و ابلاغیه‌های متعاقب آن بر عهده نقش‌آفرینان آن سند است.